Wat een doelpunt! PSG steekt FIFA 18 naar de kroon met PlayStation-goal Neymar in Rennes

rv

In de derde ronde van de Franse Beker won Paris Saint-Germain gisteren met verpletterende 1-6 cijfers op het veld van Rennes. Thomas Meunier keek toe vanop de bank en zag dat het goed was. Meer dan goed, afgaande op de tweede goal die Neymar maakte vlak voor de pauze, de 0-4. Een aanval die start vanuit het eigen penaltygebied en waarbij het lijkt dat je naar een FIFA-game op de Playstation kijkt in plaats van een echte voetbalwedstrijd. 

De Parijse goudhaantjes hadden er duidelijk zin en en wilden blijkbaar de buit eerlijk verdelen tegen het arme Rennes. Zo scoorde Kylian Mbappé in minuut 9 en 75. Neymar schitterde in minuut 17 en minuut 43. Ángel Di María (24' en 74') pikte ook zijn twee doelpuntjes mee. Aan de overkant scoorde Benjamin Bourigeaud even na het uur vanop de stip wat je met moeite een eerredder kan noemen. 

PSG-feestje in Rennes.
AFP PSG-feestje in Rennes.
Neymar bedankt Mbappé voor de assist.
AFP Neymar bedankt Mbappé voor de assist.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.