VIDEO: PSG verliest zowaar, Strasbourg klopt Neymar en co voor het eerst in zestien (!) wedstrijden

AFP

De vedetten van Paris Saint-Germain staan weer met beide voeten op de grond. Op bezoek bij Strasbourg verloren Neymar en zijn ploegmaats van het nummer 17 uit de Ligue 1. Na een spannende wedstrijd werd het 2-1, Thomas Meunier bleef de hele wedstrijd op de bank.

Het is anno 2017 zelden gebeurd, maar PSG weet toch nog wat verliezen is. De Parijzenaars lieten zich in Straatsburg ringeloren na een snelle voorsprong. Da Costa zette de thuisploeg op rozen met een knappe achterwaartse kopbal. 

Geen onoverkomelijke ramp zou je dan gaan denken, zeker gezien Mbappé PSG op slag van rust weer langszij kon brengen. Cavani en Verratti begonnen zich intussen warm te lopen. Het varkentje zou wel in de tweede helft gewassen worden. 

Niets was minder waar, Strasbourg bleef op zijn elan doorgaan. Halfweg de tweede helft werd de thuisploeg ook beloond na een knappe actie van Bahoken: 2-1. PSG bracht daarna nog Cavani en Verratti in, maar dat mocht uiteindelijk niet meer baten. PSG gaat zo voor het eerst in zestien wedstrijden de boot in.

AFPReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.