Tielemans meteen goed voor splijtende assist in eerste officiële wedstrijd

Youri Tielemans heeft er een geslaagde repetitie opzitten. De middenvelder luisterde zijn eerste officiële wedstrijd in het shirt van Monaco al meteen op met een splijtende assist. Op het halfuur stuurde Tielemans in de Franse Supercup tegen Paris Saint-Germain Djibril Sidibe het straatje in waarop die met een subtiele lobbal Alphonse Areola wist te verschalken. Toch liep de avond nog met een sisser af voor de Monegasken.

(Lees hieronder verder)

photo_news

Pre-assist voor Meunier, uitstekend debuut Dani Alves

In het andere kamp stond er namelijk ook een Rode Duivel, Thomas Meunier. Die zag hoe zijn concurrent voor de rechtsachter Dani Alves (die nu een rijtje hoger mocht spelen) een vrije trap heerlijk in doel krulde. De rechtsvoetige Braziliaan gaf daarmee meteen zijn visitekaartje af.

Maar ook Thomas Meunier roerde zich in de debatten. Met een doorsteekballetje zette hij op rechts Dani Alves vrij waarop die er Adrien Rabiot uitpikte en er met het hoofd 1-2 van maakte. Het bleef ook bij die stand waardoor Paris Saint-Germain al die eerste prijs van het seizoen binnen heeft. Voor PSG is het de vijfde opeenvolgende Trophée des Champions, de zevende in totaal. AS Monaco heeft vier edities van de Franse Supercup op zijn palmares staan.

afp7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Raf Vertongen

  Tielemans pakt zijn carrière slim aan. Alle jaren een beetje beter, hij komt er wel. En wie is musonda ook alweer??? Groter talent als Tielemans maar verloren voor het voetbal

 • Bart Cornelis

  Als je zegt we zien wel Ronny moet je niet zeggen dat hij binnenkort patron is. Eerst afwachten in plaats van op te hemelen. Pas na de feiten kan je oordelen, niet op voorhand

 • Ronny Popelier

  We zien wel, en daarna!! Volgens kritishi zou Youri zelfs nooit de bank halen. Wel integendeel nu kent ook Frankrijk Tielemans, trouwens heb ook de wedstrijd gezien, Youri is daar goed bezig. En volgens France Footbal is Youri de man van de wedstrijd. Dit zegt toch genoeg over talent Tielemans.

 • Donald Ramp

  Een pas en hij is patron bij Monaco lees ik hier... we spreken elkaar nog. Monaco is wel een ander niveau dan waar Anderlecht speelt. We zien wel.

 • marc van himste

  En daarna .....??? Heb match gezien droevig toch voor voetbal

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00