Exclusief voor abonnees

Sommige jobs zijn makkelijker dan andere: Monaco slachtoffert Thierry Henry

Photo News
Een ‘car crash’. Monaco heeft Thierry Henry (41) op non-actief gezet. Na ruim 100 dagen onder Henry verkeert AS Monaco nog altijd in diepe degradatienood, struikelde het in de beker tegen tweedeklasser FC Metz en dat zorgt voor frustraties. De beginnende trainer lijkt te worden geslachtofferd.

‘Some journeys are easier than others.’ Sinds augustus rijdt Thierry Henry bijna dagelijks in een Mégane over het scherm van Sky Sports, als gezicht van een reclamecampagne van Renault. ‘Sommige trips zijn makkelijker dan andere.’ Een slogan die hem zal  achtervolgen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • yves luyten

  Leekens en Wilmots konden van goede voetballers ook geen team maken. Wanneer gaat een ploeg eens wat spelers ontslaan om dringende redenen ipv de trainer.

 • jean petermans

  Conclusie : het was geen goede keuze van Henri om over te stappen naar Monaco, als aankomende trainer is het nooit goed om een topploeg uit het slop moet proberen te halen , je krijgt nooit genoeg tijd.

 • Jan Dewolf

  Nochtans had Monaco verleden seizoen met Franky Vercauteren een ervaren topcoach op de loonlijst bij haar satellietclub . Heb altijd gedacht dat hij na Cercle de overstap naar Monaco zou gemaakt hebben .

 • Erwin Lauwens

  Een elftal spelers bijeenkopen is dank zij de gulle sponsor mogelijk maar er dan ook een draaiend geheel van maken, dat is andere koek. Daarbij 25 milj voor Thielemans, voor dat geld kan men beter kopen. Volgend jaar in tweede klas zal het wel met minder moeten, de solden kunnen beginnen in juli: wie van die omhooggevallen sjotterkes wil er nu godbetert in de Franse ligue 2 spelen?

 • Raymundo Goethals

  Bats en fellaini huren. er zijn vele goede epelets die elders op de bank zitten. loftus-cheeck kan je middenveld dragen en speelt niet bij chelsea. met 10 miljoen aan loans ben je er.