Neymar voedt geruchten door weg te trekken uit vijf verdiepingen tellende luxevilla in Parijs

De villa van Neymar in Bougival, even ten westen van Parijs.
EPA De villa van Neymar in Bougival, even ten westen van Parijs.
Neymar is ertoe gedwongen zijn villa in Parijs in te ruilen voor een meer geheime locatie. De Braziliaan voelde zich geregeld begluurd en er waren zorgen om zijn veiligheid. Zeker nadat fans over een 1,70 meter hoge muur zijn gesprongen, was de maat vol voor Neymar. Dat schrijft Le Parisien. 

Na zijn felbesproken transfer van Barcelona koos Neymar voor de chique Franse wijk Bougival, waar hij zijn intrek nam in een villa met vijf verdiepingen, een binnenzwembad, grote tuin en verschillende balkons. Maar de locatie was een publiek geheim in Parijs en Neymar had er constant het gevoel begluurd te worden. Tijdens een incident waarbij fans over de muur klommen om het domein te bezichtigen, zouden volgens de buren zelfs de brandweerdiensten uitgerukt zijn. 

Fans klommen over de 1m70 hoge muur.
EPA Fans klommen over de 1m70 hoge muur.

Neymar (25) heeft nu de raad van enkele ploegmaats die Parijs kennen opgevolgd en is verhuisd naar een meer afgelegen woonst. Het nieuws geeft nog wat meer voeding aan de geruchten als zou Neymar het niet helemaal naar zijn zin hebben in Parijs en azen op een terugkeer naar Spanje. Vooral Real Madrid toont naar verluidt interesse en stelt dat hij altijd welkom is in het Bernabeu. PSG-trainer Unai Emery doet die geruchten af als nonsens. "Die verhaaltjes zijn niet belangrijk", aldus de Spanjaard gisteren. "Wat telt zijn de gesprekken die ik heb met hem. Hoe ik hem zie functioneren in de ploeg en hoe hij zich voelt. We zijn blij met Neymar en willen dat hij hier slaagt. Iedereen is hier gelukkig."

Neymar trok er deze week na de Braziliaanse oefeninterland op Wembley tegen Engeland op uit met zangeres Demi Lovato.
Photo News Neymar trok er deze week na de Braziliaanse oefeninterland op Wembley tegen Engeland op uit met zangeres Demi Lovato.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • didier de coster

  heb medelijden met hem , echt , slecht weer in parijs , heeft discussies wie de penaltys zal trappen , zijn wedde is ook zomaar kleintjes , echt waar heb met hem te doen

 • peter deman

  Das waar geld maakt niet gelukkig. Als ik zijn foto's bekijk dan kan ik ook niets anders concluderen ....

 • bernard dumont

  geld maakt niet gelukkig, dat weten we reeds lang !

 • Boris Verheyden

  Natuurlijk is hij er niet gelukkig. De glamour en welvaart van Parijs dateert uit een ver verleden. Net als Brussel is er niets Frans meer aan Parijs, helemaal in handen van de verkeerde lui.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00