Een rode kaart als deze heeft u allicht nog nooit gezien

rv

Bizar voorval in de Ligue 1-wedstrijd tussen Angers en Olympique Lyon. Op de vijftigste minuut kreeg Lyon-verdediger Marcelo geel na een overtreding net buiten de zestien. Niets aan de hand, tot de Braziliaan het gele kartonnetje per ongeluk uit de handen van scheidsrechter Mikael Lesage sloeg. Het gevolg: Marcelo mocht gaan douchen. De bezoekers stonden op dat moment 1-3 voor, maar moesten uiteindelijk vrede nemen met een 3-3-gelijkspel. Twintig minuten voor affluiten mocht de Belgische aanvaller Baptiste Guillaume nog even invallen bij Angers.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pimpernel

  belachelijke arbiter

 • wakkerblijver

  Volgens mij stond hij op het ogenblik van het 'contact' met zijn rug naar de scheids. Zijn wegwerpgebaar kruiste mijns inziens de dalende en gele kaart vasthoudende arm van de scheids. Domme beslissing, denk ik.

 • Dimitri De Wolf

  Ach... de scheids kan nooit weten of hij bewust de kaart raakt of niet. Als de speler het wegwerpgebaar niet doet, gebeurt dit niet... ik zou hem wel geen schorsing geven

 • Ivan Klemic

  Ik heb het wél ooit gezien, in België is ook ooit zoiets gebeurd, herinner me niet meer welke wedstrijd, wel dat er toen een gelijkaardige fase was.

 • Peter weethetbeter

  nu is het niet de aanvaller maar de arbiter die het kontakt zoekt!