Bracht deze geluksbrenger Batshuayi aan het scoren?

De kop is eraf voor Michy Batshuayi. Net als veel ploegmakkers veerde de Rode Duivel gisteren recht tegen Troyes. De promovendus in de Ligue 1 bleek een hapklare brok voor Olympique Marseille dat het publiek verwende met enkele schitterende treffers. Een solo van Michy, de omhaal van Ocampos en een flinke streep van Diarra zorgden voor een feestje in de Franse havenstad (6-0). Opvallend: voor de gelegenheid trok Batshuayi zijn Spongebob-ondergoed aan. Misschien wel de geluksbrenger van de avond.

Na drie speeldagen heeft Olympique Marseille eindelijk die eerste deugddoende zege beet. L'OM kon gisteren dan ook rekenen op hun spits Michy Batshuayi die twee keer de netten deed trillen. Bij de 3-0 spreidde 'Batsman' zijn fysieke presence tentoon door een knappe rush zelf af te ronden. In het slot zette de Rode Duivel ook de 6-0-eindstand op het scorebord. "De voorbije matchen was ik niet efficiënt en had ik moeite om te scoren. Dit doet dan ook deugd", vertelt een opgeluchte Batshuayi aan l'Équipe.

Omhaal en penseeltrek
Niet alleen de 21-jarige Belg liet iets mooi zien. Ook Lucas Ocampos solliciteerde naar het doelpunt van de avond. De Argentijnse vleugelspeler nam een voorzet vanop rechts met een omhaal op de slof. Het resultaat mocht gezien worden. Net als bij Lassana Diarra trouwens. Die schilderde met een ferme penseeltrek de 2-0 achter doelman Petric. Hieronder kan je de twee pareltjes en de tweede treffer van Batshuayi bekijken. Het gebeurde overigens onder het goedkeurend oog van de nieuwe coach bij Marseille. De Spanjaard Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo, ofwel Michel, heeft de eerste driepunter alvast op zak.

AFP
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
AFP