Bad boy Rami ontslagen in Marseille door stiekeme deelname Fort Boyard

Adil Rami.
BSR Agency Adil Rami.
Adil Rami is niet langer speler van Olympique Marseille. De Franse club heeft het contract van het ex-lief van Pamela Anderson ontbonden nadat de verdediger stiekem meedeed aan het televisieprogramma Fort Boyard. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De 33-jarige Rami meldde zich eind vorig seizoen af voor een training van Olympique Marseille en gaf als reden op geblesseerd te zijn. Dat bleek echter wel mee te vallen. In werkelijkheid ging hij in een modderbad het gevecht aan met een worstelaar (zie video bovenaan) in de bekende spelshow Fort Boyard. 

Deze zomer kwam de Franse club achter het leugentje van Rami toen de aflevering met Rami als een van de deelnemers werd uitgezonden op de Franse televisie. De clubleiding van l’OM spreekt van grof wangedrag en heeft dan ook meteen het contract van Rami, dat nog tot medio 2021 doorliep, verscheurd. 

Wereldkampioen

Rami beleefde daarmee een minder prettige zomer dan vorig jaar, toen hij in Rusland nog de wereldtitel pakte als onderdeel van het Franse nationale team. Daarnaast liep ook zijn relatie met Pamela Anderson op de klippen, waarna de Amerikaanse een boekje open deed over haar ex. De geplande carrièremove richting de Major League Soccer (de Amerikaanse voetbalcompetitie, red.) ging vervolgens ook niet door.

De Franse verdediger, die eerder uitkwam voor LOSC Lille, Valencia, AC Milan en Sevilla FC, zit nu dus zonder club én vriendin. Schrale troost: Rami en zijn teamgenoten wonnen wel de aflevering, die hier in zijn volledigheid te zien is.

Adil Rami en Pamela Anderson.
AFP Adil Rami en Pamela Anderson.
Adil Rami is wereldkampioen met Frankrijk.
AFP Adil Rami is wereldkampioen met Frankrijk.9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Akim Den Hond

  Dat juist goed rami ontslagen, hij moest eerlijk zijn

 • Hans Oxida

  Welk soort van voetbalfans reflecteert dit op Anderlecht of Antwerp? FCB fans. Wedden? Die zurigheid bestaat enkel daar. De zgn beste fans van het land. Deuh!

 • Jan Dewolf

  Wat heeft het ontslag van Rami in godsnaam met Kompany en Anderlecht of met Antwerp te maken ? Zo kun je alle kinderachtige redenen bedenken om een andere ploeg door het slijk te sleuren . Straks is het regenweer van deze week ook nog de fout van Anderlecht .

 • Vince Janssens

  Hop naar Team Kompany! Gotta catch'm all!

 • jurgen hens

  Antwerp kan hem ook nogbgebruiken.