Leipzig ontkent dat het Bruno voor 9 miljoen euro kocht

PHOTO_NEWS
De ambitieuze tweedeklasser Leipzig zou negen miljoen euro op tafel hebben gelegd om Massimo Bruno bij paars-wit los te weken en het vestigde daarmee een transferrecord in de Duitse tweede klasse. Dat vertellen de gegevens die de Duitse Voetballiga (DFL) bekendmaakte tenminste. RasenBallsport Leipzig ontkent het hele gebeuren.

"De transfersom bedraagt vijf miljoen euro, plus bijkomende bonussen die afhankelijk zijn van bepaalde doelstellingen", verklaarde Ralf Rangnick, sportdirecteur bij Leipzig en Salzburg, later op de dag aan het Duitse persagentschap dpa.

De Belgische belofteninternational ondertekende bij Leipzig een contract tot juni 2019, maar werd meteen uitgeleend aan het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Door zijn transfer werd Bruno eigendom van Red Bull, de hoofdsponsor van Salzburg. Red Bull heeft grote plannen met de Duitse tweedeklasser Leipzig. Het wil de club zo snel mogelijk naar de Bundesliga brengen. Eens die stap gezet zou Bruno van Salzburg naar Leipzig verkassen.

In de eerste competitiewedstrijd van Red Bull Salzburg bleef Bruno op de bank. Van daaruit zag hij hoe zijn ploegmaats Rapid Wenen inblikten met 6-1.

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00