Legear verlaat Terek Grozny

BELGA
Jonathan Legear is geen speler meer van het Russische Terek Grozny. Het contract is in onderling overleg ontbonden, zo meldt het team op zijn website. De breuk komt niet als een verrassing. Vorige week nog haalde clubvoorzitter Magomed Daudov fel uit naar Legear omdat die in een interview met Sport/Voetbalmagazine zijn overstap naar Terek Grozny een verkeerde beslissing had genoemd.

De 26-jarige Luikenaar zei onder meer dat hij zich nooit thuis heeft gevoeld bij Terek, zowel op als naast het veld, en dat hij nooit voor de club zou hebben getekend als hij had geweten wat hem te wachten stond. Daarop hekelde Daudov op de website van Grozny het gedrag van Legear en besliste prompt zijn loon te halveren. Nu is het dus tot een definitieve breuk gekomen.

KV Mechelen?
Legear ruilde in 2011 Anderlecht voor het team uit de Tsjetsjeense hoofdstad. De flankaanvaller had er nog een verbintenis tot de zomer. Een nieuwe club heeft Legear, die nu een vrije speler is, nog niet. Volgens Het Nieuwsblad zou KV Mechelen op vraag van zijn nieuwe coach Frank Vercauteren, die Legear bij Anderlecht nog trainde, aandringen op diens komst.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00