Lazio verlengt contract Klose en haalt belofte van Barcelona

AFP

Lazio heeft zich voor komend seizoen versterkt met de 22-jarige verdediger Patricio Gabarrón, kortweg Patric. De Spanjaard komt over van FC Barcelona, waar hij de afgelopen jaren in het tweede elftal speelde. Patric debuteerde vorig seizoen met een invalbeurt in de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen Ajax in de groepsfase van de Champions League, maar kon daar nog geen tweede optreden aan toevoegen.

Miroslav Klose verlengde dan weer zijn aflopende contract bij Lazio met een jaar. De spits, die morgen 37 jaar wordt, heeft de beslissing er nog een jaartje aan vast te plakken met het hart genomen, schreef hij in een verklaring op de Facebook-pagina van de club. "Mijn familie en ik voelen ons thuis in Rome en bij Lazio", aldus de 137-voudig Duits international (71 goals) die geboren werd in Polen.

Lazio eindigde afgelopen seizoen als derde in de Serie A en kwalificeerde zich daarmee voor de laatste voorronde van de Champions League. In de Coppa Italia verloor de ploeg van Lucas Biglia in de finale van Juventus.

GETTY
AP
Ogenyi Onazi, spits van Lazio.
EPA Ogenyi Onazi, spits van Lazio.