Laurent Ciman debuteert en doet Twitter versteld staan

Laurent Ciman heeft gisteren zijn debuut gemaakt bij het Canadese Montreal Impact en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De ex-speler van Standard ging wel lichtjes in de fout bij de 2-2-gelijkmaker van het Mexicaanse Pachuca in de CONCACAF-Cup, maar daar rouwde Twitter niet meteen om.

Het was in de Noord-Amerikaanse Champions League dat Laurent Ciman voor het eerst de kleuren verdedigde van het eerste team van Impact Montreal. De Rode Duivel moest samen met de Malinees Bakary Soumaré centraal achteraan het slot op de deur vormen en hij deed dat aanvankelijk voortreffelijk. Ciman zag zijn team al snel 0-2 voorkomen. Het Mexicaanse Pachuca sloeg echter terug en bij de 2-2 had Ciman wel wat boter op het hoofd.

De supporters maalden er na afloop niet om en dat lieten ze duidelijk blijken op de sociaalnetwerksite Twitter. Ciman had er in het algemeen namelijk een sterke partij op zitten en dat was de fans ook niet ontgaan. "Laurent Ciman is een generaal. Dat is ZIJN defensie", klonk het. "Ciman is heel, heel goed in dat ding dat ze voetbal noemen", het is slechts een greep uit de vele lofbetuigingen die we hieronder even verzamelden.