Keylor Navas heeft geen schrik van Courtois: "Ik heb evenveel zin om weg te gaan dan ik heb om te sterven"

USA TODAY Sports

Thibaut Courtois wordt vanmiddag om 13u voorgesteld bij Real Madrid, maar hij zal het plaatsje tussen de palen van het Bernabéu niet zomaar cadeau krijgen. Althans, toch niet als het aan Keylor Navas ligt. Toen journalisten van Cadena SER en Onda Cero hem vroegen of de Costa Ricaan nog in de Spaanse hoofdstad wou blijven na de komst van Courtois, antwoordde die zonder verpinken: "Natuurlijk, en wat ik nu ga zeggen meen ik ook: ik heb evenveel zin om weg te gaan dan ik heb om te sterven."

Met Kiko Casilla, Andriy Lunin en Luca Zidane telt de selectie van Julen Lopetegui nu in totaal vijf doelmannen. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  Zal mij benieuwen wie daar de eerste keeper wordt, want zo slecht heeft Keylor Navas niet gekeept afgelopen seizoen. En mocht Courtois toch de eerste keeper worden dan mag hij voor de prijs van 40 miljoen de helft minder goals tegen krijgen dan Navas, dat betekend dat Courtois slechts 18 doelpunten tegen mag krijgen in een seizoen, anders is hij zijn 40 miljoen niet waard

 • Guido Volkaerts

  “Ik heb evenveel zin om weg te gaan dan ik heb om te sterven”, hij drukt zich nogal ongelukkig uit. Hij bedoelt eigenlijk: "Kan mij geen bal schelen ik heb nog enkele jaren een vet betaald contract dus ik val nog liever dood dan zelf te vertrekken..." Kassa, kassa en een kwestie van de club die je opzij schuift nog wat uit te persen, hoe zou je zelf zijn...???

 • Werner Humblé

  Ophoepelen man de beste keeperter wereld is gearriveerd

 • Jonas Gent

  Hij heeft nog niet door dat hij zal moeten vertrekken... Terecht, want Courtois is gewoon veel beter!

 • John Ulmer

  Denkt een 13-in-een-dozijn keeper dat Real Madrid Courtois haalt om op de bank te zetten ?????