José Mourinho in tranen: “Ik mis het voetbal”

Er zijn opvallende beelden opgedoken van José Mourinho (56). Sinds hij in december 2018 op straat werd gezet bij Manchester United omwille van de flauwe resultaten – de Mancunians telden op dat moment 19 punten minder dan toenmalig leider Liverpool – kwam hij nergens meer aan de bak als trainer, en dat lijkt toch wel ergens te wringen bij ‘The Special One.’ 

“Op het moment dat ik in het professioneel voetbal stapte, maakte ik een klik”, zei hij tijdens een babbel met een journalist van La Gazzetta dello Sport. “Sindsdien was het echt heel serieus, non stop. Maar nu dat het gestopt is, kan ik niet genieten van de rust. Ik mis het”, aldus de Portugees, die het niet droog houdt op het moment dat hij die woorden verkondigt.

Mourinho heeft zich als analist verbonden aan Sky Sports voor het komende Premier League-seizoen, maar hij onthulde onlangs zelf dat hij opnieuw graag aan de slag wil als trainer. “Ik ben momenteel Duits aan het studeren, want die taal kende ik nog niet. Ik spreek Engels, Spaans, Frans, Portugees en Italiaans. Dus ik sluit niks uit, zelfs Duitsland niet”, sprak hij.

Jose Mourinho aan de slag als analist in één van de tv-boxen op Old Trafford.
Photo News Jose Mourinho aan de slag als analist in één van de tv-boxen op Old Trafford.
Photo News32 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Van Rompaey

  Hij zal te duur zijn voor Anderlecht.

 • Ludo Dierckx

  Heeft deze man zichzelf niet 'buitenspel' gezet...zielig....

 • Carlos Simonis

  Een trainer als Mourinho en Conte haal je als club alleen binnen als je hekel hebt aan voetbal, en miljoenen wilt investeren in sterspelers die alleen als eerste taak hebben, verdedigen, verdedigen en nogmaals verdedigen. Eerlijk is eerlijk ze zijn hiermee ook kampioen geworden met verschrikkelijk laf voetbal die niet om aan te zien waren. Niet vreemd dat veel Europese topclubs hem niet willen hebben. Mensen komen naar het stadion om voetbal te zien, geen afbraakvoetbal.

 • Murat Kaplan

  Hij mist het Geld!

 • Gino Denil

  Bij Anderlecht hebben ze binnenkort wel een trainer nodig. En de RD zouden natuurlijk nog aan uitstraling winnen met die trainer.