José Gonzalez vervangt Michel als coach van Malaga

Photonews
Malaga heeft José Manuel Gonzalez als nieuwe trainer voorgesteld. De Spanjaard volgt zijn eerder ontslagen land- en naamgenoot José Miguel Gonzalez, alias "Michel", op.

De nieuwe coach moet trachten Malaga in de Spaanse eerste klasse te houden en met de 51-jarige Gonzalez werft de Andalusische club een ervaringsdeskundige aan. In februari 2016 kwam hij bij Granada aan het roer te staan en wist hij die club in extremis nog voor degradatie te behoeden. Vorig seizoen was Gonzalez als coach van Beijing Sinobo Guoan in de Chinese competitie aan de slag.

Met 11 punten deelt Malaga de laatste plaats in de Primera Division met Las Palmas. De achterstand op een veilige plaats bedraagt vijf punten. 
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Wannes Deman

    Het ontslag van Míchel alleen zal geen oplossing bieden. Ze zouden beter ook de eigenaar sjeik Al-Thani buitenzetten. Het is dankzij zijn beleid dat het zover is kunnen komen. Vorig seizoen de beste spelers waaronder Sandro voor veel te weinig geld verkocht en in hun plaats allemaal tweederangsspelers gaan halen die niet meekunnen in La Liga. Hopelijk redden ze hun noch maar het wordt moeilijk.