Jason Denayer: "Ik wil niet de nieuwe Kompany worden"

Denayer: "Ik denk dat ik volgend seizoen weer in Manchester zal vertoeven."
PHOTO_NEWS Denayer: "Ik denk dat ik volgend seizoen weer in Manchester zal vertoeven."
Rode Duivel Jason Denayer beleeft een erg goed seizoen bij Celtic Glasgow. Manager Ronny Deila zou zijn uitleenbeurt dan ook maar al te graag verlengd zien. Zelf wil de centrale verdediger echter het liefst naar Manchester City terugkeren. "Als ik aan de zijde van Vincent Kompany kan spelen, weet ik dat ik het gemaakt heb. Ik hoop dat ik volgend seizoen al klaar zal zijn voor City", verklaarde Denayer in een interview met het Schotse tabloid The Herald.

"Ik word vaak met Vincent vergeleken, maar dat is alleen omdat we allebei Belgen zijn en allebei bij City aangesloten zijn. We hebben een verschillende speelstijl. Ik wil ook zelf naam maken en niet 'de nieuwe Kompany' worden."

"Bij Celtic heb ik veel geleerd en heb ik ervaring in de Champions League kunnen opdoen. Ik wist dat het moeilijk zou zijn om bij City een plaats in het elftal te veroveren en dus was een uitleenbeurt de beste optie. Ik voelde me bij Celtic meteen thuis, maar toch denk ik dat ik volgend seizoen weer in Manchester zal vertoeven."