Inter schorst Nainggolan om “disciplinaire redenen”, Radja zou alweer te laat zijn aangekomen op training

AFP
Inter Milaan heeft Radja Nainggolan (30) een tijdelijke schorsing opgelegd omwille van "disciplinaire redenen”. Dat heeft het nummer drie uit de Serie A bekendgemaakt.

“Radja wordt omwille van disciplinaire redenen tijdelijk geschorst”, luidt de verklaring van Inter. Volgens de Italiaanse krant ‘La Gazzetta dello Sport’ kwam de voormalige Rode Duivel deze ochtend te laat aan op training. “Ook de voorbije weken was hij meermaals niet op tijd, maar toen zag de club het nog door de vingers. Nu was de maat vol”, klinkt het bij de sportkrant. Ook bondscoach Roberto Martínez ergerde zich eerder aan de te late entrees van Nainggolan, met de niet-selecties tot gevolg. 

Gisteren speelde Inter 1-1 gelijk bij Chievo op de zeventiende speeldag. Nainggolan werd in de 67ste minuut naar de kant gehaald. Het is afwachten of hij in de selectie zit voor het duel tegen Empoli van zaterdag 29 december. Radja beleefde nog niet veel plezier aan zijn transfer naar Milaan. Zo kampte hij al veelvuldig met blessures. 

Nainggolan zorgde al geregeld voor ophef, door onder meer op sociale media video’s te delen waarop hij rokend en drinkend te zien is. Begin dit jaar werd hij omwille van die reden door AS Roma één wedstrijd aan de kant gehouden. Eerder deze week berichtten Italiaanse media dat de voormalige Rode Duivel bij een bezoek aan het casino van Monte Carlo voor 150.000 euro is opgelicht.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joachim Albert

  Aan alle criticasters van Martinez: nu zien jullie waarom hij niet mee mocht naar WK omwille van egoisme en geen groepsgevoel (1 maand in groep en als ge zo iemand mee neemt is het na 1 week ambras) Spijtig voor Radja want super speler maar geen groepsgevoel en daardoor geen man om mee naar toernooi te nemen Martinez had gelijk

 • Jean-Pierre Vega

  Die man heeft de laatste week teveel privéproblemen gehad. Eigenlijk had een op voorhand goed gesprek dit kunnen voorkomen. Komt wel terug goed.

 • Marcel Bontinck

  Nu zullen ze eindelijk gaan zien waarom Martinez hem deze zomer thuis liet,heeft gewoon een rot karakter.

 • Ronald De deurwaerder

  Radja is in vrije val: game over

 • Jan Van Rompaey

  Pak zijn geld af, hij zal wel op tijd komen.