Hooligans van Nancy en Feyenoord houden snoeiharde knokpartij om vete uit te vechtenAl ruim tien jaar heerst er een vete tussen de hooligans van Feyenoord en Nancy. In 2006 troffen beide ploegen elkaar in de UEFA Cup (de voorloper van de Europa League, waarin de Fransen wonnen met 3-0) en zowel buiten als in het stadion stond de affiche bol van de clashes tussen hooligan. Nu, tien jaar later, spraken beide clans af in een bos in de buurt van Rotterdam om de vete - letterlijk - uit te vechten.

Omdat tijdens het duel in 2006 het geweld op de tribunes uit de hand liep en de politie traangas gebruikte, moest de wedstrijd toen zelfs even worden stopgezet. Feyenoord kreeg een enorme boete en de club uit Rotterdam moest ook twee wedstrijden achter gesloten deuren spelen.

Maar echt wraak hebben de hooligans van Feyenoord daarvoor toch niet kunnen nemen. Hun rivalen van Nancy (in witte shirts) kregen hulp van vrienden uit Straatsburg en waren daardoor in overtal. Beide clans claimden achteraf wel de overwinning, maar de Nederlanders lijken toch vooral te moeten incasseren.