Hoezo, Drogba stopt met voetballen? Ivoriaan sluit carrière nog niét af (en maakt dat met geweldige tweet duidelijk)

Photo News
Neen, Didier Drogba stopt nog niet met voetballen. Dat maakte de 40-jarige Ivoriaan duidelijk met een grappige tweet – een scène uit ‘The Wolf of Wall Street’. Eerder werd bericht dat de Phoenix Rising-spits z’n schoenen na de nederlaag tegen Louisville aan de haak zou hangen.

De voormalige international komt sinds vorig jaar uit voor het team uit Arizona, voordien speelde hij in de Major League Soccer (MLS) voor Montréal Impact, waar hij destijds ploegmaat was van Laurent Ciman.

Zijn grootste successen beleefde de Ivoriaan in Europa. Drogba startte zijn carrière in Frankrijk. Daar verdedigde hij de kleuren van Le Mans (1998-2002), Guingamp (2002-2003) en Marseille (2003-2004). 

Het shirt van Chelsea droeg hij van van 2004 tot 2012 en na een intermezzo bij het Chinese Shanghai Shenhua en het Turkse Galatasaray opnieuw van 2014 tot 2015. Hij won vier keer de Engelse titel, vier keer de FA Cup, drie keer de League Cup en één keer de Champions League met Chelsea.

EPAReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00