Hij verdient 100.000 euro per week, maar Liverpool-ster voelt zich niet te goed om toiletten in moskee te kuisen

rv
Liverpool nam zaterdag in de Premier League de maat van Leicester City. Het werd 1-2 in het King Power Stadium. Sadio Mané opende na tien minuten de score voor ‘The Reds’, enkele uren later zat de Senegalees zowaar de toiletten van een plaatselijke moskee schoon te maken.

De geste van Mané ging in geen tijd viraal op Twitter. Het filmpje toont hoe de Senegalees een emmer water vult om de vloer van de toiletten van de Al-Rahma-moskee in Liverpool te poetsen. 

Het is niet meteen iets dat elke profvoetballer zomaar zou doen. En zeker niet iemand die 100.000 euro per week betaald wordt. Dat is tevens het loon dat Mané op Anfield opstrijkt. 

Nog meegeven: Mané groeide op in Bambali, een klein dorpje in het zuiden van Senegal. Daar was zijn vader de imam van een plaatselijke moskee. Niet zo lang geleden had de Liverpool-ster nog redelijk wat geld over om die moskee herop te bouwen. 
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • kurt debock

  Voor de mensen die afkomen met hun uitleg dat dit opgezet is blablabla. Hij doet dit regelmatig, en bid hier geregeld. Er zijn verschillende video's van hem dat hij dit doet en doneert. Hij probeert gewoon een goede moslim te zijn. Een voorbeeld voor de gierigaards onder ons;)

 • eric debanne

  Alleen voor eventjes voor de camera ...! Die is in scène gebracht tuurlijk... Die pipo ga zijn handen niet vuil maken ... Belachelijk die voetballers !

 • Rigobert Deleu

  PR stunt , niet geloofwaardig .

 • Chris Vandorpe

  Dat er mensen zijn die hierin trappen , compleet in scene gezet , marketing waar blijft het rekeningnummer om te storten ? tussen dit en 2 weken vervolg art waar de AAP uit de mouw komt .

 • Julien De Kerpel

  Eenmalig , waarschijnlijk omdat er een camera in de buurt was !