Hazard: "Volgend seizoen nog meer scoren voor Chelsea"

REUTERS

"Ik weet dat ik soms beter moet presteren tijdens trainingen of wedstrijden. Ik wil volgend seizoen meer scoren en ik wil ervoor zorgen dat de ploeg meer doelpunten kan maken." Aan het woord is onze landgenoot Eden Hazard. In een interview met het magazine van Chelsea vertelt Hazard over de soms harde uitspraken van trainer José Mourinho en kijkt hij vooruit naar volgend seizoen. De talrijke fans van Chelsea mogen op hun beide oren slapen: Hazard zal dus ook in de jaargang 2014-2015 in het shirt van Chelsea te bewonderen zijn.

Kritiek? Geen probleem
José Mourinho was dit seizoen niet altijd even mals voor zijn sterspeler. Toen Chelsea in de halve finales van de Champions League uitgeschakeld werd door Atlético Madrid, was Mourinho bikkelhard voor Hazard. 'The Special One' vertelde toen dat Hazard nog niet klaar was om zich voor de ploeg op te offeren. Hazard over de soms harde kritiek van zijn trainer: "Het is juist en ik vind het ook prima. Beter op deze manier dan te zeggen dat ik de beste ben en dat ik niet hoef te werken (voor de ploeg)."

Gelukkig
"Dit seizoen was het telkens net niet. We stonden bijna in de finale van de Champions League en we waren dicht bij een titel. Met deze ploeg kunnen we volgend jaar de Premier League winnen en misschien zelfs de Champions League. Ik ben hier heel gelukkig, omdat ik elke week kan spelen. Ik kan doen wat ik graag doe en dat is voetballen", is Hazard duidelijk over zijn toekomst.

AP
PHOTO_NEWS
BELGA
EPA