Hazard nog steeds van Chelsea: transferbaas Marina Granovskaia wil laatste euro uit zakken Real schudden

Eden Hazard (28) is nog altijd een ‘Blue’. Luka Jovic is al speler van Real Madrid, linksachter Ferland Mendy is onderweg, maar op de Rode Duivel is het nog eventjes langer wachten. Ondanks onderhandelingen in Londen maandag hebben Chelsea en Real nog steeds geen sluitend akkoord over de prijs. De gesprekken lopen in een goeie verstandhouding, maar Marina Granovskaia, de transferbaas van Chelsea, probeert de laatste euro uit de zakken van Real te schudden. Nog altijd hoopt ze meer dan 130 miljoen euro binnen te halen. Een spel dat ze bij Real voorlopig niet willen meespelen. Ze bekijken hun opties. 

De Koninklijke betaalde zo’n 60 miljoen aan Frankfurt voor Jovic, om en bij de 50 miljoen aan Lyon voor Mendy en legde samen al 95 miljoen op tafel voor Eder Militao (Porto) en Rodrygo (Santos). Real heeft 300 miljoen euro opzijgezet voor inkomende transfers, maar Zidane wil er ook absoluut nog een centrale middenvelder bij. Real zal dus wellicht enkele spelers moeten slijten om zijn budget rond te krijgen.

Bekijk ook: Kevin De Bruyne over de transfer van Eden Hazard

Photo News9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  De echte "kenners" die vinden dat Hazard meer of weinig moeten kosten, snappen er net zo weinig van waarom Real Madrid zolang op zich laat wachten. Ik mag hopen voor Hazard dat dit snel mag gebeuren. Als Real hem zo graag wilt, waarom dan zolang wachten ? Er lijkt wel of ze niet zoveel vertrouwen hebben in Hazard voor de prijs van 130 Miljoen.

 • Jos Schepens

  Die vrouw denkt dat ze met onnozelaars bezig is zeker! Volgend jaar is hij gratis weg! De enige baas in deze is Eden Hazard zelf. En moest ik hem zijn, ik zou haar dat eens goed duidelijk maken...

 • Eduard Janssens

  Hazard is wel meer waard dan 100.miljoen euro het is Chelsea het goed recht om daar 130 milj voor te vragen

 • Ken Dust

  Wat een “kenners” hieronder. Hazard is voor Chelsea veel meer waard dan 100 miljoen. Zelfs voor slechts een laatste jaar.

 • Guus Marivoet

  Eden is volgend jaar op pensioen, het is nu of nooit