Guillaume Gillet en Nantes pakken volle buit tegen Angers

Photo News
Nantes heeft op de 31e speeldag in de Franse Ligue 1 met 2-1 gewonnen tegen Angers. Guillaume Gillet maakte de partij vol op het middenveld van de thuisploeg en droeg de aanvoerdersband.

Prejuce Nakoulma scoorde beide doelpunten van Nantes in het begin van de tweede helft. Famara Diedhiou maakte in de 55e minuut nog de aansluitingsverder. Nadien werd er niet meer gescoord, Angers-verdediger Issa Cissokho kreeg in de slotfase nog rood. Gillet en co springen in de stand van de twaalfde naar de negende plaats. Nantes heeft 41 punten. Angers is twaalfde met 39 punten.

Op de 29e speeldag van de Spaanse Primera Division won Valencia met 3-0 van Deportivo. Ezequiel Garay (10.) opende de score, nadat Faycal Fajr voor de bezoekers een penalty had gemist. Deportivo-verdediger Albentosa hielp Valencia door in halverwege de eerste helft eigen doel te koppen. Invaller Joao Cancelo legde de eindstand vast in de blessuretijd. Zakaria Bakkali kwam niet van de bank. Valencia (33 punten) bezet de dertiende plaats, Deportivo (27 punten) is zestiende.