Gilles De Bilde over transfer Romelu Lukaku: “Weet niet of Italiaanse voetbal op zijn maat geschreven is”

Analist Gilles De Bilde liet in het VTM Nieuws zijn licht schijnen op de transfer van Romelu Lukaku naar Inter Milaan. “Hij heeft geen onuitwisbare indruk bij Manchester United nagelaten. Lukaku bracht niet wat van hem verwacht werd, zeker niet in de topwedstrijden. Ik heb een gemengd gevoel over zijn periode in Manchester. Inter is daarnaast een heel moeilijke club. Beide Milanese clubs (Inter en AC Milan, red.) zijn de laatste jaren wat teruggevallen. Dit jaar gaan ze wel investeren, dat blijkt ook met de transfer van Lukaku. Maar je kan ook moeilijk stellen dat Antonio Conte een trainer is met de meest aanvallende ideeën. Ik weet niet of het Italiaanse voetbal op de maat van Lukaku geschreven is.”

rv42 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Williams

  Jean Deprez, tijd om wakker te worden jongen. Er zijn tientallen spitsen beter dan deze onbeholpen trage reus die het technisch niveau heeft van een gemiddelde 14 jarige bij 1 of andere provincialer.

 • Polutnik Ronald

  Het is wel Lukaku zijn eigen schuld , dat iedereen hem afbreekt . En dat komt door zijn uitspraken tegen de supporters en dat heeft hen onmogelijk gemaakt . Hij had beter gezwegen , maar ja rijkdom en bekendheid doet wat met een mens

 • Carlos Simonis

  Geen idee. Ik heb geweldige voetballers zoals Philippe Coutinho (Barcelona) geweldig zien voetballen bij Liverpool, maar bij Barcelona komt hij niet uit de verf. Dat gebeurt meer met grote voetballers die bij een verkeerde club belanden. Ben altijd nieuwsgierig geweest naar grote voetballers die overstappen naar een andere club. Hij wordt hij daar onthaald door zijn nieuwe ploeggenoten, past hij in het systeem wat ze daar spelen. Het blijft koffiedik kijken.

 • Bert Verhaegen

  Marion, hoe komt het dan dat Eden Hazard op de derde plaats stond in Engeland van meeste goals in de topwedstrijden? Misschien heb jij die topwedstrijden ook niet gezien...

 • Wilfried Vanden Berg

  1 seizoen en hij staat in aanbieding .Of hij zit op de bank daar.Het soort voetbal daar kan hij niet aan .