Gilles De Bilde over malaise bij Real Madrid: “Deze ploeg is doodziek”

Gilles De Bilde.
rv Gilles De Bilde.
Neen, het gaat niet goed met Real Madrid. De Koninklijke ging gisteren met 3-0 pijnlijk de boot in op het veld van PSG. Als Real Madrid verliest, is het altijd crisis. Maar Real is intussen al meer dan een jaar op de sukkel. Het zit niet goed”, luidt het bij Gilles De Bilde. 

“Er zijn te veel spelers over hun top, anderen halen het niveau niet en de nieuwkomers kunnen het team nog niet dragen. Het is momenteel terecht dat er vraagtekens worden geplaatst bij Hazard. Hij moet de ploeg op het goede spoor krijgen, maar alleen kan hij dat niet”, aldus De Bilde. 

“Real heeft nochtans veel geld uitgegeven in de zomermercato. En als de ploeg dan niet draait, is de coach (Zidane, red.) de hoofdverantwoordelijke. Deze ploeg is doodziek. Ik heb niet het gevoel dat er op lange termijn een oplossing zit aan te komen.”

Photo News19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  Hazard is geen leider, hij heeft spelers om zich heen nodig die voor hem werken en mogelijk maken dat hij zijn geweldige acties kan etaleren. Hazard zal nooit een speler corrigeren op het veld, dat zit niet in zijn aard. Best jammer, want hij recht van spreken. Nu voetbalt hij gewoon mee, en deelt hij mee in de malaise van Real Madrid

 • françois troch

  sommigen kennen echt niets van voetbal, Hazard afbreken is een vlaamse traditie,, Real heeft geen backs, zonder Modric hebben ze geen midden veld, vooraan zijn ze goed genoeg, Benzema is top, en ze moeten nog leren spelen met Hazard, al jaren gingen allen ballen richting Ronaldo

 • lucien Noreilde

  benieuwd wat de analisten verdienen met die onzin en wie betaald , ze staan in de rij voor match te verslaan absoluut geen meerwaarde en wie betaald dit circus , de ene roept strafschop hands niet aan de bil , scheids met lucht tekeningen , Joos vindt nr 88 verdacht en gevaarlijk , slimme voorzet , Mulder moet na vragen waarover het gaat ? Anderlecht de baas kijk eens aan kijk eens aan wat mij betreft opkuisen

 • John Stevens

  Vraag me nog altijd af, waarom De Bilde een plaats op TV heeft gekregen als analyst voor voetbalmatchen, had het nu nog voor bokswedstrijden geweest had ik het kunnen aanvaarden.

 • johan roelands

  Courtois moet wa minder in de boekskes staan...1 e goal weeral op zijn klak