Giggs, Glazer en Januzaj verheugd met aanstelling van Gaal

REUTERS
Ryan Giggs kan niet wachten om met de nieuwe trainer van Manchester United, Louis van Gaal, aan de slag te gaan. "Ik ben trots dat ik de kans krijg om met hem te gaan werken."

"Ik denk dat ik van deze coach veel kan leren, omdat hij van wereldniveau is", zo citeert de Telegraaf Giggs, die van Gaals assistent wordt. "Ik wil observeren en op mijn manier mijn bijdrage leveren."

Directeur en eigenaar Joel Glazer belooft dat naast grote aankopen ook de jeugd een kans gaat krijgen onder van Gaal. "Daar gelooft hij in." Ook heeft de nieuwe coach al met tips gestrooid. "Louis heeft ons al prima adviezen gegeven en hij heeft grote ideeën over hoe de club weer in de top kan komen. Achter die plannen heeft het hele bestuur zich geschaard."

Een jeugdig toptalent dat mogelijk definitief gaat doorbreken onder van Gaal is Adnan Januzaj. De Belgische international is dan ook verheugd met de komst van de Nederlandse manager. "Ik ben er erg blij mee. Hij is een geweldige trainer, die in zijn carrière veel heeft gewonnen en ik kijk er naar uit om met hem te gaan werken. Ik denk dat er een mooie toekomst voor ons ligt."

REUTERS