Exclusief voor abonnees

From hero to zero: Zinédine Zidane is al lang Wolverine niet meer

AFP
Zinédine Zidane leek wel Wolverine. ­Onschendbaar. Tot de voetbalgoden de suprematie van Real Madrid saai begonnen te vinden en zij hun staat van genade wegtrokken. De crash van De Koninklijke is pijnlijk. En Zidane, hij blijkt ook maar een mens.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nabil Riffi

  @ Eric Debanne: titel, Copa, champions League en wereldbeker van clubs allemaal gewonnen en dan hem een slechte trainer noemen???? Misschien u bezighouden met ballet want van voetbal ken je dus absoluut niets...

 • eric debanne

  Grote speler geweest ! Maar als coach ??? Laat staan als mens !!!

 • dretie munkies

  Laat ons eerlijk blijven en toegeven dat Zidane (net als Fellaini en Harbaoui) nooit meer op een voetbalveld meer hadden mogen toegelaten worden !

 • Tim Peeters

  Bruno, dus vorig jaar de titel en 2 CL's na elkaar winnen was puur geluk? Of is het niet gewoon: na 2-3 jaar is het effect dat een trainer op een groep heeft op, na succes zie je wat decompressie en neem dan nog een sterspeler die net over zijn piek is.

 • Bruno Zonnekeyn

  Wist van in het begin van zijn aanstelling als trainer/coach dat hij dit niet aankon. Inhoudelijk is hij een nul, heeft wel verstand van voetbal maar kan dit niet naar zijn spelers overbrengen. Als je dan nog het enfant terrible in je ploeg hebt zitten dan zijn je kansen op lange termijnslagen nihil. Het zijn de spelers die het daar voor het zeggen hebben en niet Zinidine Zidane.