Frank Vercauteren moet al opkrassen als coach in Saudi-Arabië, ook Belgische assistenten moeten op zoek naar nieuwe club

BELGA

Frank Vercauteren moet op zoek naar een nieuwe job. De coach die Cercle Brugge vorig seizoen naar promotie leidde, werd ontslagen bij het Saudische Al-Batin FC. Onze landgenoot stond daar nog maar sinds eind juni aan het roer. Vercauteren kreeg het nieuws te horen in de aanloop van de wedstrijd tegen Al-Hazm. Samen met Vercauteren moeten ook zijn assistenten Vincent Euvrard, Bart Caubergh en Lieven De Veirman opstappen. Vercauteren werd vervangen door ex-bondscoach Youssef Ghadir, die vandaag meteen zegevierde met zijn nieuwe club. 

Photo News
BELGA13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • René Schoeters

  Is nu blijkbaar opnieuw goed genoeg om naar Brussel te komen, sommigen hun geheugen is dus wel héél kort!

 • raymond van der craen

  Dat weet je in die landen dat een leven als trainer niet lang duurt, anderzijds is het wel kassa kassa als dat een troostprijs mag zijn.

 • frankie bressinck

  Goeie coach maar kan toch nergens lang blijven. Een teken aan de wand? Volgende halte? Anderlecht zeker?

 • andre van de wege

  bij paars wit is nog een plaats, heintje mag opkrassen.

 • Willem Van de Weghe

  inderdaad best terug naar Cercle......of RSCA?