Fellaini keert terug naar China, maar moet wel 14 dagen in quarantaine blijven

rv
Marouane Fellaini zit sinds vandaag terug in China. De 32-jarige Belg, die in Dubai vertoefde en binnenkort de trainingen bij zijn team Shandong Luneng hervat, moet wel nog veertien dagen in quarantaine verblijven. De standaardperiode voor iedereen die naar China terugkeert.

De Chinese Super League, uitgesteld vanwege het coronavirus, gaat vermoedelijk binnen een kleine maand van start. De meeste Chinese eersteklassers waren de voorbije tijd uitgeweken naar andere landen, maar schatten de risico’s om besmet te raken in China nu lager in.

Verwacht wordt dat de komende dagen meer buitenlandse spelers en coaches zullen terugkeren. Ook ex-Rode Duivel Mousa Dembélé (32), die met zijn gezin in Antwerpen verbleef, wordt binnenkort opnieuw bij z’n team Guangzhou R&F verwacht.

Lees ook: Chinese eersteklasser Wuhan Zall keert na anderhalve maand in Spanje terug naar eigen land
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Baldr VanHoek

    Ik hoop dat ze niet zitten te slapen de politici hier en dat na de quarantaine periode hier hetzelfde gelden zal. Niemand komt erin tenzij je 14 dagen quarantaine doet. Ook zakenmensen, toeristen, verlofgangers.