Familie van Sala zamelde al 182.000 euro in en gaat nu zelf op zoek naar vermiste Argentijn, PSG-middenvelder schonk grote som

EPA
De familie van Emiliano Sala heeft vandaag de zoekactie naar de vermiste Argentijnse voetballer hervat, dit dankzij geld dat online werd ingezameld. Dat staat te lezen op een aan Sala gewijde pagina op de website gofundme.com en werd aan het persagentschap AFP bevestigd door Maria José Sottini, een vriendin van Romina Sala, zus van de voetballer.

Sala werd maandagavond met een vliegtuigje overgebracht van Nantes naar Cardiff, maar het toestel verdween boven zee van de radar. De zoekactie naar de vermiste voetballer en de piloot werd donderdag stopgezet, tot onvrede van onder meer de familie. Gisterennamiddag riep de familie op geld over te maken om de zoektocht toch voort te zetten.

Intussen werden daarvoor twee schepen ingeschakeld, dankzij de meer dan 182.000 euro die nu al bijeengebracht is. Een gift van 25.000 euro staat op naam van PSG-middenvelder Adrien Rabiot. Een opgestarte petitie, met de vraag aan de autoriteiten om de zoekactie te hernemen, telt al meer dan 82.000 handtekeningen. 

Romina Sala, de zus van Emiliano.
AFP Romina Sala, de zus van Emiliano.
Photo News
REUTERS2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wilaiwan Chaiyapuek

    Een van de drukst bevaren kanalen van de hele wereld en niemand iets gehoord of gezien ? raar.

  • MO Van acker

    echt, 17 miljoen en geld moeten inzamelen, wel triestig zo een jong leven