Everton-speler Ross Barkley ontkent dat hij medische tests aflegde bij andere club

getty
Ross Barkley heeft via Twitter weerlegd dat hij donderdag, op de laatste dag van de transferperiode, medische tests heeft afgelegd bij een andere club. Volgens Britse media stond de middenvelder van Everton dicht bij een overgang naar kampioen Chelsea.

"In tegenstelling tot wat sommige media meldden, onderging ik bij geen enkele club medische tests", schreef de 23-jarige Barkley, die momenteel out is na een liesoperatie. "Ik heb de beslissing genomen om al mijn opties open te houden tot in januari als ik weer volledig fit zal zijn."

Barkley is een jeugdproduct van Everton en voetbalde, op korte uitleenbeurten aan Sheffield Wednesday en Leeds United na, zijn hele carrière bij 'The Toffees'. Afgelopen transferperiode stuurde de Engelse international aan op een vertrek, maar uiteindelijk blijft hij dus minstens tot januari bij het team van Rode Duivel Kevin Mirallas.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.