Everton lonkt naar Dries Mertens

photo_news
Everton denkt onder anderen aan Dries Mertens (28). De Engelse club van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas is op zoek naar offensieve versterking en voerde een tijdje geleden verkennende gesprekken met de entourage van de speler. Volgens onze bronnen ziet Mertens een overgang naar het nummer elf van de Premier League absoluut zitten.

De Rode Duivel heeft het op persoonlijk vlak zeer naar zijn zin in Napels, maar het voorbije seizoen kreeg hij onder de naar Real Madrid vertrokken Rafa Benitez te weinig speelminuten. Italiaanse media meldden dat dat komend seizoen ook onder nieuwe coach Maurizio Sarri niet anders zal zijn. Bij een goed bod - lees zo'n 14 miljoen euro - mag Mertens Napels dan ook verlaten.

Inter werd al gesuggereerd, maar Everton is voorlopig het meest concreet. Bij de Toffees is hij een van de opties om de op een transfer azende Mirallas te vervangen. Manager Martinez, die Mertens een goeie speler vindt, heeft ook andere ijzers in het vuur.

Of het tot een transfer komt zal de komende weken moeten blijken. Mertens is momenteel op huwelijksreis met zijn kersverse vrouw en jeugdliefde Katrin Kerkhofs. Het paar gaf elkaar vorig weekend het jawoord in Leuven.

photo_news
photo_news
photo_news