Eric Abrams wordt technisch directeur van voetbalbond Myanmar

Eric Abrams (links) in gesprek met de bondsvoorzitter van Myanmar.
rv Eric Abrams (links) in gesprek met de bondsvoorzitter van Myanmar.

Eric Abrams is de nieuwe technisch directeur van de voetbalbond van Myanmar. De 61-jarige Belg werd begin deze week voorgesteld. Abrams was tot de voorbije zomer technisch directeur van de Australische voetbalbond, waar hij vier jaar aan de slag was. Als gevolg van budgettaire herschikkingen moest de Limburger vertrekken bij de 'Socceroos'. Met een terugkeer naar België hield Abrams na zijn ontslag geen rekening. "Ik heb het idee dat mijn profiel geliefd is op de Aziatische markt, daar liggen misschien mogelijkheden", zei hij na zijn vertrek bij Australië. Juist bekeken: Myanmar wordt de volgende sportieve uitdaging voor Abrams.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • frankie bressinck

    Ja Abrams, een goeie trainer maar waar heeft die allemaal al gezeten?

  • Jose Van Hauwaert

    OMG....Kom er af en toe, als toerist en ken het land dan ook een beetje. Wat gaat men daar zoeken in het voetbalgebeuren? Mooi land om te bezoeken hoor, toerisme nog in de kinderschoenen, maar voetbal? Een 1 provincialer uit België wint met dubbele cijfers tegen hun "nationale ploeg". Om van de competitie maar te zwijgen, zou te makkelijk zijn voor de -16 jarigen uit België