Vilhena verlengt tot 2020 bij Feyenoord

Photo News
Tonny Vilhena heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd tot 2020. Dat hebben speler en club vandaag laten weten. De vorige verbintenis van de middenvelder, die voortkomt uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers, liep medio 2018 af.

Technisch directeur Martin van Geel gaf aan waarom Feyenoord graag met Vilhena verder wil gaan. "Tonny is een zeer belangrijke speler in onze selectie, die zich vanuit onze eigen jeugd heeft ontwikkeld tot international. We zijn zeer blij dat hij langer aan Feyenoord verbonden blijft en zijn vertrouwen heeft uitgesproken in de toekomst van de club."

Dit seizoen speelde de 22-jarige Vilhena 28 wedstrijden in het elftal van coach Giovanni van Bronckhorst. Hij groeide uit tot een vaste waarde bij de vermoedelijk aanstaande kampioen. Vilhena debuteerde in januari 2012 en speelde inmiddels meer dan 140 duels in het eerste elftal.

Vorig seizoen won de speler met Feyenoord de KNVB-beker. Vilhena speelde tot nu toe drie keer voor Oranje. Onder meer in de oefeninterland van eind vorig jaar tegen de Rode Duivels was hij erbij.