Ron Jans (ex-Standard) blijft PEC Zwolle trouw

PHOTO_NEWS
Ron Jans is ook volgend seizoen trainer van PEC Zwolle. De Nederlander, in een niet zo ver verleden nog actief bij Standard, bereikte vandaag een overeenkomst over een nieuw eenjarig contract bij de huidige nummer vijf van de Nederlandse eredivisie.

Jans verruilde in 2013 Standard voor PEC Zwolle en won vorig seizoen de KNVB-beker met de formatie uit Overijssel. PEC Zwolle opende de huidige voetbaljaargang met winst van de Johan Cruijff Schaal. "In Zwolle heb ik het hartstikke goed naar mijn zin", zo reageert Jans op zijn nieuwe verbintenis. "Ik heb vanaf het begin de intentie gehad om er met de Zwolse club uit te komen. De samenwerking met zowel de staf, directie als spelersgroep verloopt heel goed. Ik voel me bij PEC Zwolle zeker op mijn plek."

"De beslissing die ik twee jaar geleden nam om naar PEC Zwolle te gaan, is een goede keuze gebleken. Ik besef ook dat we met de selectie al buitensporige prestaties hebben geleverd door onder meer de Beker en de Johan Cruijff Schaal te winnen. Dit is iets dat natuurlijk niet ieder jaar gaat lukken. Maar wat ik mooi vind om te zien is dat PEC Zwolle zich steeds beter wortelt in de Eredivisie. We spelen goed en de club leeft in de stad en de regio Zwolle. Het is erg mooi om dit traject van dichtbij mee te maken", aldus de 56-jarige Jans, die eerder ook hoofdtrainer van FC Groningen en sc Heerenveen was.