Ga naar de mobiele website
^ Top

McLaren viert terugkeer bij Twente met 5-0 zege

ap
Steve McLaren heeft zijn terugkeer bij Twente in stijl gevierd. Hij zag zijn nieuwe club met ruime 5-0 cijfers winnen tegen RKC. Ook Chadli pikte zijn doelpunt mee.

De Jong opende de score nog met de hulp van de doelman van RKC. Bajrami zorgde nog voor de rust met een knappe solo voor 2-0. Twente speelde uitstekend en deed er na de rust nog een paar doelpunten bij. De club was wel eerder afwachtend, maar sloeg telkens genadeloos toe. Kort na de rust scoorde De Jong zijn tweede doelpunt vanaf de stip.

Ook Rode Duivel Nacer Chadli had een aandeel in de ruime zege. Hij had de 4-0 maar binnen te tikken toen de RKC-doelman een vrije trap niet kon wegwerken. Ola John zorgde nog voor de forfaitcijfers. Twente nadert in het klassement tot op twee punten van leider AZ en hoopt dat McLaren zijn kampioenenjaar 2010 bij Twente in 2012 zal kunnen herhalen.

De concurrentie komt morgen nog wel in actie. AZ speelt na de herspeelde bekermatch opnieuw de topper tegen Ajax en PSV wacht een verplaatsing naar Utrecht. Feyenoord gaat op bezoek bij Venlo. (gb)

EREDIVISIE
1. AZ 17 38
2. PSV 17 37
3. Twente 18 36
4. Ajax 17 33
5. Feyenoord 17 31
6. Heerenveen 18 31
Meer over


Meld een bug