Feyenoord-fan: "Als het volgende week niet lukt, verzuip ik mezelf"

Wat een gloriematch voor Feyenoord had moeten worden, draaide uit op een regelrechte nachtmerrie. De bijna-landskampioen verloor verrassend van Excelsior met 3-0 en moet nu nog een week extra wachten om de titel binnen te halen. De fans uitten na de match hun ongenoegen voor onze camera.

Feyenoord kon voor het eerst sinds 1999 de titel in de wacht slepen, maar na de zware nederlaag moet het nu dus nog bang afwachten. Fans reageren alvast scherp op het verlies van hun club en nemen daarbij harde woorden in de mond. Een overzicht van de strafste quotes:

"Ik ben er ziek van, doodziek. Wij willen gewoon die schaal mee naar huis nemen en dan krijg je dit voorgeschoteld. We zullen zien volgende week wat er zal gebeuren. Als het volgende week niet lukt, dan verzuip ik mezelf. Bij wijze van spreken."

"Ik ben speciaal naar hier komen rijden, voor Feyenoord, maar dit is een complete afgang."

"Echt jammer, we hadden echt verwacht dat het zou lukken. Volgens mij had het gewoon ook te maken met de spanning."

"Volgende week staan we er ook weer. In voor-en tegenspoed."

"Volgende week dan maar, deze week was helemaal niks. We hebben op het einde van de belabberde match dan maar geïmproviseerd en een doek gemaakt met 'next week'."

Feyenoord heeft nu nog één puntje voorsprong op Ajax, dat met 4-0 won van Go Ahead Eagles. Volgende week kan Feyenoord herkansen tegen Heracles uit Almelo. Rivaal Ajax moet dan aan de bak tegen Willem II. Fans wachten alvast nagelbijtend af wat Feyenoord er volgende week van zal maken...

ANP
ANP