Exclusief voor abonnees

Cyriel Dessers sluit 2019 af als topschutter in Nederland: “Wat een leven hebben we... Er is niks mooiers”

Cyriel Dessers.
Photo News Cyriel Dessers.
Stop de persen! De Nederlandse Eredivisie sluit het jaar af met een Belg als topschutter. Of wacht... “Ik ben ook Nigeriaan”, vertelt ­Cyriel Dessers (25) ons. Het verhaal van zijn waanzinnig 2019.

“Eindelijk!” Cyriel Dessers ontdooit helemaal als onze fotograaf hem zegt dat hij – na een reeks ­serieuze foto’s – ook gerust eens mag lachen. Want Dessers is een zondagskind. Blij met elke dag dat hij voetballer kan zijn. “Ik ben nog nooit met tegenzin gaan trainen.” Z’n glimlach verdwijnt van heel het interview niet meer.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Carlos Simonis

    Prima voetballer !! Ook zijn interviews zijn leuk die ik gezien heb op tv. Nog niet beinvloed door mediatrainingen. Zouden meer voetballers moeten doen, gewoon echt jezelf voor de camera's, geen inhoudsloze teksten. Dessers schopt nu de ballen in alle hoeken en standen in het netje. Dat was eerst heel anders gegaan bij FC.Utrecht die hem hebben laten gaan, en nu verbaast kijken naar Dessers.