“Frank Arnesen wordt technisch directeur bij Feyenoord”

Frank Arnesen
Photo News Frank Arnesen
Frank Arnesen, die begin deze maand nog ontslagen werd bij Anderlecht, gaat aan de slag bij Feyenoord. Dat schrijft het Nederlandse De Telegraaf. Arnesen zou er vanaf de winterstop aan de slag gaan. Maar in de entourage van de Deen valt te horen dat er nog niets concreet is. 

Zijn aanzien in Nederland is er duidelijk niet minder op geworden. Nog geen drie weken na zijn gedwongen vertrek bij paars-wit zou Arnesen al een nieuwe job hebben. Hij zou op belangstelling kunnen rekenen van Feyenoord, dat hem graag wil inlijven als technisch directeur. De Deen moet er de taken van oud-speler en interim-directeur Sjaak Troost overnemen. Bij Arnesens entourage klinkt echter dat er nog lang geen sprake is van een overeenkomst. 

Arnesen wordt geprezen voor zijn uitgebreid netwerk en ervaring. Voordat hij bij Anderlecht aan de slag ging, was hij ook actief als technisch directeur bij onder andere PSV, Tottenham en Chelsea. Bij Anderlecht was hij sinds de komst van Kompany naar het achterplan verdwenen. 

Photo News14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • wim rooyakkers

  Iemand met zoveel ervaring als Arnesen is bij veel clubs welkom,en hopelijk ooit de wedstrijd Anderlecht tegen Feyenoord.dat word wat.

 • Patrick Van Bogaert

  Heel veel succes Frank

 • Marcel Caers

  Hadden beter Kompany gelaten waar hij was maar ja kan het goed uitleggen en de rest zo dom dat ze er lekker intrappen dan hadden ze geld verdiend

 • Rudy Jacobs

  goeie keuze Frank tenminste een club met faam en ambitie,good luck Frank

 • Heiko Matthes

  Pfff blijf aub weg bij Feyenoord.