"Een van de hooligans werkt voor Feyenoord"

De rellen braken onder andere uit bij de Spaanse Trappen. De Italiaanse politie greep in en arresteerde meerdere Feyenoordsupporters.
EPA De rellen braken onder andere uit bij de Spaanse Trappen. De Italiaanse politie greep in en arresteerde meerdere Feyenoordsupporters.
Een relschopper die afgelopen week in Rome is aangehouden blijkt voor Feyenoord te werken. De Telegraaf schrijft vandaag dat de 28-jarige Frank de W. in de fanshop van de voetbalclub werkt op Rotterdam Centraal. En daar schaamt de club zich diep voor.

"Dit is ongeveer het laatste waar we als club op zaten te wachten", zegt woordvoerder Raymond Salomon. De hooligan zou niet met Feyenoord naar Italië zijn afgereisd, maar op eigen gelegenheid. Salomon wil niet zeggen of W., die een tijdelijk contract heeft, wordt ontslagen.

Maar als blijkt dat hij daadwerkelijk rotzooi heeft getrapt dan laat de uitkomst zich raden. "Werknemers van Feyenoord worden vooraf grondig gescreend op een mogelijk 'voetbalverleden'." Volgens Salomon had W. dat niet.