Engelse vrouwen ongeslagen groepswinnaar na zege tegen Japan

Photo News

De Engelse voetbalvrouwen hebben ook hun derde groepswedstrijd op het WK in Frankrijk gewonnen. De speelsters van coach Phil Neville versloegen Japan met 2-0. Beide landen hadden zich al geplaatst voor de achtste finales. Halfweg leidde Engeland met 1-0. Ellen White scoorde al na 14 minuten, op aangeven van Georgia Stanway. In de slotfase maakte White er nog 2-0 van, nu na een assist van Karen Carney.

In de andere wedstrijd in groep D speelden Schotland en Argentinië 3-3 gelijk. Engeland is met het maximum van 9 punten groepswinnaar, voor Japan (4), Argentinië (2) en Schotland (1). Argentinië heeft nog een kleine kans om als één van de beste vier derdes naar de achtste finales door te gaan.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • patrick morel

    Al zappend want het tv aanbod is soms om te huilen kwam ik op het EK voetbal voor vrouwen terecht. Ik geef het toe, ik keek iedere keer maar een minuut of drie maar het vrouwenvoetbal heeft nog een zeer lange weg af te leggen. Ik blijf supporteren, zonder te kijken echter.