UEFA-voorzitter Ceferin: "Beslissing Brussel te schrappen werd unaniem genomen"

Aleksander Ceferin .
EPA Aleksander Ceferin .

“De beslissing om Brussel te schrappen werd unaniem genomen”, zegt de voorzitter van het UEFA Executive Comité Aleksander Ceferin. “Tot op vandaag weten we echter niet of Brussel een stadion kan bouwen of niet. En dat is een te groot risico voor ons. Gisteren ontvingen we een brief van het Belgische organisatiecomité waarin men zei dat er pas op 31 januari een ‘ja’ of ‘nee’ bekend zou zijn over de vergunning voor het stadion. Onze experts waren van mening dat het te riskant was om daarop te wachten. Stel dat het ‘nee’ wordt, dan werd het voor UEFA lastig om nog snel een nieuwe kandidaat te vinden. En voor Brussel zou het sowieso ook lastig geweest zijn om nog op tijd klaar te zijn."
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • joseph vande reyd

    Terechte beslissing,als je een lening wilt aangaan moet de bank toch ook weten of ge deze kunt terugbetalen,dan moet ge ook niet afkomen dat je buurman deze zal afbetalen.En dat ging er gebeuren met het"Eurostadion",de bevolking ging het"prestige"van enkelen mogen betalen

  • yves Strubbe

    Dank U UEFA. Ik had nooit gedacht het ooit men hen eens te zijn.