Nederlandse koningshuis bedankt HLN voor EK-troostpakket

Juichen Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima onze Rode Duivels binnenkort toe met rode sjaals?
photo_news Juichen Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima onze Rode Duivels binnenkort toe met rode sjaals?
Droefenis troef bij onze noorderburen nu ze er volgend jaar niet bij zijn op het EK voetbal in Frankrijk. Om een beetje licht in de voetbalduisternis van de Nederlanders te brengen, boden wij, ervaringsexperts in mislukte kwalificatiecampagnes, een troostende schouder aan. Vijftig prominente Nederlanders kregen een troostpakket met een shirt van onze Rode Duivels, vlaggen en slingers in zwart-geel-rood, duivelse horens en een blitse zonnebril. Een gebaar dat de Nederlanders wel konden appreciëren, ook koning Willem-Alexander en koningin Maxima, zo blijkt.

"Gaarne zeg ik U hartelijk dank voor Uw vriendelijke brief, die op 15 oktober jl. is aangeboden bij Paleis Huis ten Bosch in 's-Gravenhage. Uw attente gebaar om een Rode Duivels-supportpakket toe te sturen, is bijzonder gewaardeerd", klinkt het in een brief van het Nederlandse koningshuis naar onze redactie.

We zijn er zeker van dat de hele Nederlandse Koninklijke familie even hard zal supporteren voor de Rode Duivels als voor Oranje.

Andere Nederlanders die een pakket toegestuurd kregen, waren onder anderen premier Mark Rutte, voetbalanalisten Aad De Mos, Jan Boskamp en Jan Mulder, clown Bassie en de sympathieke brulboei Prem Radhakishun.

Ook Frans Bauer kreeg een pakket en daar was hij heel blij mee.
Ook Frans Bauer kreeg een pakket en daar was hij heel blij mee.
HLN
Ook Aad De mos is klaar voor het EK.
Photonews Ook Aad De mos is klaar voor het EK.
Clown Bassie is al helemaal uitgedost.
Clown Bassie is al helemaal uitgedost.
Rick De Leeuw in Rode Duivels-outfit
Photo News Rick De Leeuw in Rode Duivels-outfit
Photonews
Ook 'De Wereld Draait Door' kreeg een pakket toegestuurd.
Kos Ook 'De Wereld Draait Door' kreeg een pakket toegestuurd.