Einde seizoen voor Januzaj: Rode Duivel staat zo'n drie weken aan de kant met blessure

Januzaj ging tegen Espanyol in tranen naar de kant.
Twitter Adnan Januzaj Januzaj ging tegen Espanyol in tranen naar de kant.
Pech voor Adnan Januzaj. De winger van Real Sociedad zal door een dijbeenblessure niet meer in actie komen dit seizoen. Januzaj zou zo'n drie weken aan de kant staan.

Januzaj was aan een sterke periode bezig sinds de herstart van La Liga, maar gisteren moest onze landgenoot vervangen worden tegen Espanyol. Januzaj reageerde op Twitter al op het medisch verdict: “Hindernissen zijn een deel van het leven. Ik zal hard werken om zo snel mogelijk terug te keren.”

Sociedad deed het lange tijd voortreffelijk in La Liga, maar de coronabreak heeft de schwung uit de ploeg gehaald. De 2-1-overwinning tegen Espanyol was pas de eerste overwinning in zes wedstrijden sinds de herstart van het Spaanse voetbal. Door vier nederlagen op rij staan de Basken nu zevende, op twee punten van een Europa League-plaats.

Januzaj zelf was dit seizoen in alle competities goed voor 7 doelpunten en 4 assists in 28 optredens.

LEES OOK:

Toen Duivels nog duiveltjes waren. Adnan Januzaj, het kroonjuweel van Neerpede dat iederéén kende: “Hij zag het allemaal zó snel” (+)

0 op 12: scorende Januzaj kan Sociedad niet behoeden voor dure nederlaag

Photo NewsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.