Eden Hazard: "Ik naar Real Madrid? In voetbal weet je maar nooit"

EPA
Chelsea gaat door een moeilijke periode en op 20 februari komt Barcelona al op bezoek in het kader van de Champions League. Redenen genoeg voor Marca om Eden Hazard eens aan de tand te voelen. "Real Madrid? In voetbal weet je maar nooit, maar ik ben gelukkig bij Chelsea", wist de Rode Duivel te vertellen.

Eden Hazard wordt al een tijdje gelinkt aan Real Madrid. De club waar zijn grote idool Zinedine Zidane de sportieve beslissingen neemt. "Ik herinner me nog dat Zidane tien jaar geleden voor het eerst over me sprak, dat was schitterend. Hij was mijn idool toen ik nog een jongen was. Ik heb duizenden video's van hem gezien en nu is hij de trainer van een van de beste ploegen in de wereld. Maar ik wil niet stoppen en ik wil blijven werken. Ik hou er van als mensen goed over me praten. Ik naar Real Madrid? In voetbal weet je maar nooit, maar ik ben gelukkig bij Chelsea."

Na een 0 op 6 in de Premier League kregen de spelers van Chelsea drie dagen vrij van Antonio Conte. Even bezinnen. Veel tijd krijgen de 'Blues' niet, want de tweede ronde in de Champions League staat al voor de deur. Tegenstander: Barcelona. "Het is een grote wedstrijd in de Champions League. Dit seizoen presteren we niet op het niveau van vorig seizoen. Zij zijn duidelijk heel goed, maar op het einde van de dag is het een knock-outfase en dan weet je nooit wat er kan gebeuren. Daarom houden we van voetbal. Ik ben er zeker van dat we hen kunnen kloppen als we samen spelen. We zullen wel zien." Op 20 februari zakt Barcelona af naar Stamford Bridge. De terugwedstrijd is voor 14 maart.
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jos driesen

  Willy en Roger vroeger wss bij de gewestelijke jeugd gespeeld ergens in 4 de provinciaal. En dan nu hun gal uitspuwen op iemand die gegeerd is door elke club.

 • Dave Janssens

  Wat mag Roger Deprez meer dan een ander? Het enige wat die man blijkbaar goed kan is geen enkele kans onbenut laten om af te geven op Eden Hazard. Nou moe.

 • Willy Hermans

  Wat gaat hem daar doen?Niet bekwaam!

 • Roger Deprez

  Kan daar echt niets gaan doen alleen de zaak vertragen en spelen voor 1-0 zeker zoals bij Chesea als het lukt tenminste.

 • Rushmore Peetermans

  Hij zal hem moeten haasten of hij zie zidane op den dop ergens.