Eden Hazard flirt met Zidane, Real-speler zegt dat hij meer dan welkom is

REUTERS
In de kleedkamer van Real Madrid is hij meer dan welkom. Casemiro vrijt Eden Hazard op, die zelf nogmaals flirtte met Zinedine Zidane, jeugdidool en de man die hem naar Bernabéu wil halen.

Het kon niet uitblijven. Eden Hazard (28) heeft voor het eerst sinds het officiële bod van Real Madrid op hem een bloempje naar coach Zinedine Zidane gegooid. “Ik ben geen speler van Real Madrid, maar als fan van Zizou was ik erg blij met zijn terugkeer. Het voetbal heeft Zidane nodig. Voor Real is het goed, voor de supporters van Real evenzeer. Voor andere teams is het een beetje minder. Want Real wint enorm veel met Zidane aan het roer.” 

Chelsea en Real Madrid hebben nog altijd geen akkoord gevonden over de transferprijs van circa 100 miljoen euro, maar in Spanje blijven ze hoopvol. Vroeg of laat zien ze Chelsea toch buigen. Voor Hazard ligt een zesjarig contract klaar in Madrid. Hij wacht op de zegen van zijn werkgever.

Ondertussen is Hazard ook in de kleedkamer van Real een thema. Middenvelder Casemiro over zijn mogelijke ploegmaat in spe: “Eden Hazard en Paul Pogba zijn welkom bij Real. Ik zeg altijd dat Real de beste spelers ter wereld moet aantrekken.”

Casemiro.
AFP Casemiro.

Invaller Hazard pakte gisteren uit met klasseflits tegen Slavia Praag:

Photo News7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlos Simonis

  Steve Verwimp je hebt gelijk , maar C.Ronaldo maakt wel het echte verschil. Zelfs met 34 is hij nog steeds de allerbeste doelpuntenmachine ooit. Ongelooflijk. Natuurlijk moet Hazard naar Madrid gaan, hij is nu op zijn top. Daarnaast, zou ik (als ik Real Madrid was, met 500 miljoen) Mbappe erbij halen.

 • Steve Verwimp

  Rushmore,jij wil CR7 terug bij Real,niet Eden omdat deze te oud is.CR7 is wel 6 jaar ouder pipo.

 • Tim Peeters

  Hazard is de enige wereldtopper, zowel commercieel als sportief, die niet bij een topploeg zit. Het gaat nu enkel nog om geld. Los daarvan heeft Real nog 2-3 versterkingen nodig om terug top te zijn. Je kan ook nog hopen op gasten zoals Pogba die bij een club zitten die sportief net onder de top zit.

 • Erwin Van Roy

  Rushmore hazard is 28 jaar en jij noemt die te oud. Toont wel aan dat je echt wel weinig kent van voetbal.

 • Rushmore Peetermans

  Madrid heeft een speler lijk Ronaldo nodig, Dat kan Zidane niet waarmaken en ook Hazard niet, die is trouwens te oud om nog volop mee te kunnen, een Spaanse ploeg is nogal wat anders dan een Engelse die ook niet kan volgen in de competitie.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00