Duchâtelet en Charlton reiken procederende Eva Carneiro de hand

The Evening Standard meldt dat Charlton, de club van Roland Duchâtelet, graag met Carneiro in zee wil gaan
pro shots The Evening Standard meldt dat Charlton, de club van Roland Duchâtelet, graag met Carneiro in zee wil gaan
Is er een opvallende 'transfer' in de maak in het Engelse voetbal? Als we afgaan op een bericht in The Evening Standard mogelijk wel. Dokter Eva Carneiro heeft een aanbod op zak van Charlton, de Engelse tweedeklasser (in hoge nood) van Roland Duchâtelet. Onder voorbehoud weliswaar: eerst moet het juridische geschil tussen Carneiro enerzijds en José Mourinho en Chelsea anderzijds afgewikkeld zijn.

The Evening Standard laat weten dat de 42-jarige dokter uit Gibraltar ingepast kan worden in de structuur met fysio Erol Umut en dokter John Fraser. Maar eerst moet haar dispuut met Chelsea van de baan. De teamarts diende officieel klacht in tegen 'The Blues' en Mourinho voor de manier waarop ze behandeld werd. Beide partijen zullen zich moeten verantwoorden voor de rechtbank, ténzij de zaak geschikt wordt. Of het dus effectief tot een hoorzitting komt, is nog niet zeker.

Hazard
De feiten dateren van de eerste wedstrijd van het seizoen, begin augustus tegen Swansea. Carneiro snelde toen het veld op om Rode Duivel Eden Hazard te verzorgen na een tackle. Hazard was echter niet geblesseerd, maar Chelsea moest na die blessurebehandeling op dat moment wel even met negen verder. Thibaut Courtois had eerder al rood gekregen.

Levenslijn
José Mourinho reageerde na de 2-2 fel op het "naïeve en impulsieve" handelen van Carneiro en fysiotherapeut Jon Fearn en ontzegde hen de toegang tot trainingen en wedstrijden. Fearn bleef bij Chelsea, Carneiro verdween.

Geen schokeffect
Charlton ontdeed zich onlangs van Guy Luzon en stelde Karel Fraeye (ex-Hamme) aan als zijn vervanger. Dat leverde geen schokeffect op. Charlton verloor het voorbije weekend met 3-0 van Middlesbrough en staat 23e en voorlaatste in The Championship.

De preses gooit de gewezen teamarts van Chelsea een levenslijn
belga De preses gooit de gewezen teamarts van Chelsea een levenslijn
Mourinho reageerde fel op het "naïeve en impulsieve" handelen van Carneiro
© BELGAIMAGE Mourinho reageerde fel op het "naïeve en impulsieve" handelen van Carneiro
Het moment: Fearn en Carneiro ontfermen zich over (een ongedeerde) Hazard
afp Het moment: Fearn en Carneiro ontfermen zich over (een ongedeerde) Hazard


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00