Drievoudig Argentijns international loopt vreselijk oogletsel op door vuurwerk

Photo News
Lucas Viatri van de Uruguyaanse club Penarol heeft dramatische feestdagen achter de rug. De 30-jarige Argentijnse voetballer liep in Buenos Aires een oogletsel op toen vlak voor zijn gezicht onverwachts vuurwerk afging. Viatri is enkele maanden uit de roulatie.

Hoe lang Viatri, wiens wenkbrauwen helemaal afgebrand waren, eruit ligt moet na verder onderzoek blijken. Volgens Argentijnse media ligt hij er minimaal twee maanden uit. Zeker is dat hij letsel aan zijn linkeroog opliep, zo bevestigde zijn club. Het incident gebeurde al op kerstnacht, maar Penarol kwam er pas eergisteren mee naar buiten.

Viatri begon zijn loopbaan bij Boca Juniors. Voor zijn debuut zat de aanvaller 30 dagen vast omdat hij werd beschuldigd van een gewapende overval op een kapsalon. Omdat Viatri akkoord ging met een voorwaardelijke straf kwam het nooit tot een formele veroordeling. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • MYRTHE PASS

    Hij zal wel mee getuige geweest zijn bij het vuurwerk afsteken, anders gaat er niet (onverwachts?) voor zijn gezicht vuurwerk ontploffen. Tja vuurwerk hoeft niet, dergelijke incidenten schudden mensen hopelijk wakker.