Divock Origi na nieuwe trofee: “Blij dat ik toch mijn steentje heb kunnen bijdragen”

Divock Origi won gisteravond met Liverpool de Europese Supercup. De Engelsen klopten Chelsea na strafschoppen. “Een speciale avond”, vond Origi, die mocht invallen tijdens de verlengingen. “Ik ben heel blij met de overwinning. Natuurlijk wilde ik aan de aftrap staan, maar het belangrijkste is dat de ploeg won. Of Chelsea mij verrast heeft? Neen, ze hebben veel kwaliteiten. ‘t Was een grote test voor ons", aldus de Rode Duivel, die ook terugkwam op zijn penalty in de strafschoppenreeks. “Die was goed geschoten. De keeper zat in de juiste hoek, maar hij ging binnen. Ik ben blij dat ik toch mijn steentje heb kunnen bijdragen. Daarnaast het ik op het einde even gesproken met Michy Batshuayi. Ik wenste hem veel sterkte.”

Divock Origi.
rv Divock Origi.7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudy Claes

  Bruno Willems@ .... zijn penalty-doelpunt !

 • Bruno willems

  Welk steentje

 • marion vermoet

  Bij een topper komt hij altijd op de bank terecht,ga het zelfs moeilijk hebben om aan zijn minuten te komen bij een subtopper! Weten wat je kan is toch belangrijk in het voetbal!

 • Luc Van Campenhout

  Ik hoop echt dat Divock vrede kan nemen met een goed loon om weer een gans jaar op de bank te zitten. Hij is daar veel te goed voor. Volg Romelu Lukaku toch naar een Italiaanse topclub !

 • Frederik Verbeke

  Helaas enkel de samenvatting kunnen zien ...kheb weer wat gemist eh!