De emotionele afscheidsbrief van Ciman: "Je gaat 's avonds slapen in Montréal en de volgende ochtend word je wakker in Los Angeles. Waarom niet?"

AP
Laurent Ciman die van Montréal naar Los Angeles verkast: het nieuws kwam voor velen als een verrassing. Terwijl de Rode Duivel eerst nog boodschappen van misnoegde fans retweette, heeft hij via Twitter nu een emotionele afscheidsbrief wereldkundig gemaakt. Hieronder (een deel van) de vertaling:

"In het voetbal gaat alles heel snel, te snel. Je gaat 's avonds slapen in Montréal en 's ochtends word je wakker in Los Angeles. Waarom niet?"

"Deze week heeft het lot me naar Californië gestuurd om een nieuw hoofdstuk in mijn carrière te schrijven. Zo verlaat ik Montréal zonder dat ik afscheid kon nemen. Ik had jullie graag bedankt en gezegd hoe fier ik was om jullie kleuren te dragen en jullie waarden te verdedigen."

"Ik ben aangekomen in Canada, sorry, in Québec op een winteravond in 2015. Ik heb Montréal ontdekt, een schitterende stad! Ik ben verliefd geworden op haar straten, haar geur, de mensen en haar geschiedenis."

"Voor mijn familie was Montréal twee jaar geleden geheel onbekend. Vandaag maakt Montréal deel uit van mijn familie."
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddie Heremans

  Het is mij een raadsel dat deze klungelaar uberhaupt bij een club zit die hem nog betaalt ook om te klungelen.

 • ilse van gijseghem

  Succes

 • diederik van amber

  ik dacht dat die daar zat voor zijn ziek kind...

 • François Nuyts

  Als ik het goed begrijp heeft hij daar zelf niet mogen over beslissen , of ben ik verkeerd . Hij is toch naar Montreal verhuist omdat men daar een betere zorg had voor zijn dochtertje dacht ik .